Team who bites!
Team who bites!
:: find yourself ::
Nathan --- Strigoi | 19 | Alex Pettyfer Well, glede na svoj opis potrebujem mojega bivšega strigojskega fanta, Nathana :D V opisu je o njem nekaj že napisano, ampak povejmo malo podrobneje. So, ko je Mona izginila jo je Nathan iskal po različnih državah, ko pa je izvedel da se je vrnila na akademijo, je prišel sem, in se vpisal v 4. letnik. Mona sprva ne ve da se je vrnil, in zato jo tako rečeno zadene šok, ko ga zagleda 'paradirati' po hodnikih :D So, na veliko se ga izogiba, ampak to je tako rečeno nemogoče, zato se zapletata v prepire in se mogoče tudi napadeta, ampak se ne ubijeta (prosim vas, naj še malo živita :p). And then, se Moni spet začnejo prebujati čustva do njega, čeprav to zatira, in v nekakšnem smislu tudi Nathanu do nje, ampak saj veste, pri strigojih je to bolj kot nekakšno poželenje, da dobijo kar hočejo. Torej, ne bom dalje razlagala da boste opis lahko sestavili sami, ampak must je ime, starost, vrsta in FC, za priimek vam dam prosto pot, upoštevajte pa tudi to, da je pred 'prebujenjem' v strigoja bil moroj, in ni bil plemič, kateri element je obvladoval, pa si izberite sami. Pošljite mi ZS če vas še kaj zanima, and please take him :3 |
:: find yourself ::