Dobrodošli na prvem forumu o Vampirski Akademiji. Si želiš postati del tega izjemnega sveta, se vživeti v vlogo moroja, strigoja, dampirja ali navadnega človeka? Potem je to pravi kraj zate. Svet krvi in poželenja te pričakuje!

Join the forum, it's quick and easy

Dobrodošli na prvem forumu o Vampirski Akademiji. Si želiš postati del tega izjemnega sveta, se vživeti v vlogo moroja, strigoja, dampirja ali navadnega človeka? Potem je to pravi kraj zate. Svet krvi in poželenja te pričakuje!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Welcome on VA!
Šolsko leto se je zaključilo, izpiti so se opravili. Vendar zaradi varnosti nihče ne more domov. Vodstvo šole se je skupaj z dvorom zato odločilo, da bodo dijaki počitnice preživeli kar na šoli. Pravila bomo manj stroga, veliko več bo zabav in celo nekaj obiskov dvora. Prav tako pa bo za tiste, ki se bodo res grozno dolgočasili, profesorji opravljali tudi ure različnih predmetov. I am who I am, no excuses, but I'd like people to know there's a lot more Untitled-6dc

Team who bites!
I am who I am, no excuses, but I'd like people to know there's a lot more 15zps665c94a0 I am who I am, no excuses, but I'd like people to know there's a lot more 01z I am who I am, no excuses, but I'd like people to know there's a lot more Tunaa

I am who I am, no excuses, but I'd like people to know there's a lot more

4 posters

Go down

I am who I am, no excuses, but I'd like people to know there's a lot more Empty I am who I am, no excuses, but I'd like people to know there's a lot more

Objavlja by Alexandra Bright Pet Maj 17, 2013 7:20 pm

about her
single for now
18
4. year of academy
Dhampire

What if I'm more than just a 'Party Girl'?

Torej Alexandra je odprta za popolnoma vse povezave imam že kar nekaj idej,kot vsaka dampirka išče tudi ona svojega mentorja in mogoče bi iskala prijatelja/prijateljico kateri bi imel elemnt duha. Idejo sem imela,da bi jo spremenili v strigojko in bi jo ta oseba spremenila naazj mogoče pozeneje pa se še z njo povezava kdaj v prihodnosti. Ampak trenutno so karte odprte za vse povezave. So sex my little dhampire up ! ;*

Connections

-something
-something
-something
-something
-something
-something
[You must be registered and logged in to see this link.]

Alexandra Bright
Alexandra Bright

Število prispevkov : 143

Nazaj na vrh Go down

I am who I am, no excuses, but I'd like people to know there's a lot more Empty Re: I am who I am, no excuses, but I'd like people to know there's a lot more

Objavlja by Amber Elizabeth McLeey Pet Maj 17, 2013 7:59 pm

well my girl need a piece of this girl!! so something for me ??
Amber Elizabeth McLeey
Amber Elizabeth McLeey

Število prispevkov : 58
Kraj : Right now? Find me

Nazaj na vrh Go down

I am who I am, no excuses, but I'd like people to know there's a lot more Empty Re: I am who I am, no excuses, but I'd like people to know there's a lot more

Objavlja by Alexandra Bright Pet Maj 17, 2013 8:05 pm

Yees so do you have something special in mind ?
Alexandra Bright
Alexandra Bright

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Amber Elizabeth McLeey Pet Maj 17, 2013 8:13 pm

a little idea...
but please tell me in which way we sould go darling ??
family/friends or maybe enemies ??
Amber Elizabeth McLeey
Amber Elizabeth McLeey

Število prispevkov : 58
Kraj : Right now? Find me

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Alexandra Bright Pet Maj 17, 2013 8:15 pm

Vse smeri mi popolnoma ustrezajo vzami si tisto katera,ti je ljubša pa bova skupaj nekaj spisali,ker imam tudi jaz nekaj idej pošlji mi PM ;)*
Alexandra Bright
Alexandra Bright

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Logan Nicholas Morgan Sob Maj 18, 2013 3:57 pm

my love, something extra for me?
Logan Nicholas Morgan
Logan Nicholas Morgan

Število prispevkov : 7
Kraj : new orleans, ZDA

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Alexandra Bright Sob Maj 18, 2013 4:25 pm

Asfhjkl it's Joseph ! *_* with love do u have something special in your mind ?
Alexandra Bright
Alexandra Bright

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Theodore Holmes Pon Jun 03, 2013 11:55 pm

awh it's zoey! and alexandra sounds lovely as well! so, anything for my theo? ♥
Theodore Holmes
Theodore Holmes

Število prispevkov : 7

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Alexandra Bright Pon Jul 15, 2013 6:32 am

Ofc, there is always place for him ;) hmm any special ideas ?
Alexandra Bright
Alexandra Bright

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Sponsored content

Sponsored content

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh