SLIKA: CELOTNO IME:Alexandra Ashley Bright
RASA: Dampir
STAROST: 18
LETNIK AKADEMIJE: začetek 4.letnika
ROJSTNI KRAJ: ZDA, Montana
STATUS: Učenka
FACE CLAIM: Zoey Deutch
ELEMENT: /
HOBIJI: Njeni glavni hobiji ? Zabava in branje knjig, biti popularna in dobra prijateljica. In izogibanje predmetom kot so matematika in fizika.
VIDEZ: moroj : " Še ena sexy dampirkica je "dampir: " Dekleta bi se mogla paziti kos je dampirkam in morojkam "To slišiš iz ust morojev in dampirjev precej pogosto,ko zagledaš to dekle na hodniku stopati proti učilnicam. Njeni lasje so ponavadi kodrasti in jim ne posveča prevelike pozornosti saj so že naravno lepi. Kot dampirka se jih trudi imeti spete večinoma v čop ali figo, razmišlja,da bi si jih po šolanju postrigla čeprav jo ta misel straši. Obline ima na pravem mestu in ima popolno postavo, čeprav je manjša od drugih še vedno ogromno ljudem meša glave. Ima tudi ogromno smisla za modo vendar na žalost nima ravno ogromno denarja razen tistega katerega je podedovala od matere,
ZNAČAJ: Če si našel tako posebno dekle si našel tudi izredno zapleten karakter. Njen karakter bi najbolje opisal kot ogenj je nevarna in vročekrvna, z druge plati pa tako elegantna, polna veselja in humorja. Večina jih misli,da se ni spremenila od mamine smrti pravzaprav se je okoli sebe je zgradila zid do katerega le redko kdo pride. Še vedno je nepremišljena in verjetno še ujša kot je bila pred pobegom. Vendar verjeli ali ne v njej tle močna želja po maščevanju,ki jo bo verjetno gnala na treningih. Čeprav je izgubila celotna tri leta jo bo gnalo maščevanje ? Če mislite,da vam zaupa se motite vendar s časoma jo boste spoznali in zid se bo rušil, spoznali boste plemenito in nasmejano dekle kar je vedno bila.
ZGODOVINA: Čeprav sem se zares trudila zavlačevati,ko sem hodila z vsemi temi varuhi proti ravnateljičini pisarni so bili varuhi zelo vztrajni,da me čim prej pripeljejo do tja
" Sem morda nagrada ? Upam,da sem vredna vsaj veliko " sem rekla nesramno z svojim neprecenljivim sarkazmom. Pogledala je dijake,ki so strmeli v njo
Ja našli so me po treh letih kako dramatično je pomislila. Pravzaprav za njo je bilo to precej dramatično saj je uživala življenje,ki ji ga je nudilo navadno človeško življenje. Še enkrat je navadnemu gojencu namenila oster pogled,če jo bo še kdo pogledal bo poskrbela za še eno dramo v enem dnevu. Vendar še preden bi lahko kaj siknila gojencu se je že znašla pred vrati ravnateljice, očitno varuhi niso mogli skriti navdušenja,da so me kočno pripreljali. Jaz pa sem začutila rahlo zbadanje v želodcu in rahlo se mi je pospešil utrip, postala sem živčna. Za sam trenutek sem se zbala,da me morda ravnateljica ne bo vzela v šolo. Ni pogrešala šole, pogrešala pa je najboljšo prijateljico in milo rečeno urjenje rada je bila najboljša, in po svoje je želela biti varuhinja. In še preden bi lahko razmišljala dalje jo je varuh pahnil v pisarno.
Zagledala je suho morojsko postavo, rahlo zguban obraz, sokolski nos in majhna očala na pogled je bila res grozljiva morojka. Ampak vse je bilo odvisno od stare vešče
" Lepo,da ste se nam pridužili gospodična Bright, pogrešali smo vas. Ampak po treh letih smo vas le našli . Sedite prosim." je rekla uradno.
" Tudi jaz sem vas pogrešala gospa ravnateljica skoraj ste me prepričali,da bi se vrnila prej " seme odgovorila sarkastično. Ravnateljica je naveličano zavila z očmi jaz pa sem zadovoljno sedla,da sem tako "odlično " začela.
" Torej zaupajte nam vašo zgodovino, zaradi vašega pobega nimamo več vaših podatkov torej začnite z zgodovino." Nejevoljno sem jo pogledala potem pa le začela
" Torej rodila sem se tukaj v Montani, moja mama me je pozneje pustila v varstu kar tukaj in sva se videli zelo poredko. Očeta naj bi ubili strigoji mogoče je spremenjen mama je rekla,da ni nikoli izvedela in,da je morda za vse boljše,da je tako. Torej verjetno se sprašujete zakaj sem pobegnila,sami ste bili navdušeni nad mojimi treningi in kondicijo. Rekli ste,da morda celo imam korenine Rosemarie Hathaway tako kot moja mama. No ja pobegnila sem,ker sem vam hotela dokazati,da nisem ona in,da nikoli ne bom bila ona. Ne bom varovala slavne morojke,ki bo celo kraljica." prva laž pobegnila je zaradi zabave in hotela je spoznati svet izven akademije. Zajela je sapo in nadaljevala
" No moja mama me je prišla iskati in,ko me je našla. Našla me je v krempljih strigojev na mojo srečo ". Moj glas se je spremenil postal hladen in nekako sem zatrla svoja čustva na tej točki nisem hotela čutiti več. Pogledala sem ravnateljico, kateri je vzelo sapo,da sem se znašla v množici strigojev
" Pobegnila sem ampak moji mami ni uspelo mislim,da je bilo načrtovano. Nekako so izvedeli,da sem pobegnila in verjetno to izkoristili saj me je iskala tudi moja mama. Na daleč sem opazovala strigoje kako so jo raztrgali in pokončali potem sem pobegnila. Žrtvovala se je za mene in verjetno ne bi hotela,da bi tudi sama umrla. Naletela sem na varuhe in zdaj sem tu konec zgodbe. Torej sem sprejeta ? " Nisem hotela povedtai,da je to še vse kar imam ampak svoja čustva sem skrila varno nekje na dno duše. Čeprav je vladala tišina v pisarni se je ravnateljica kar dobro odrezala
" Vredu odidite k našemu tajniku,da vam bo dal urnik in poskusila vam bom najti mentorja,če ne najdemo mentorja v enem mesecu za tebe letiš iz šole. Prevč pravil si že prekršila in prijazna sem,da sem ti sploh dovolila ostati." Prikimala sem in brezbižno vstala bilo mi je vseeno za njo,ko sem se odpravila k vratom me je še enkrat poklicala
"Oh in Alexandra žal mi je za tvojo mater bila je odlična varuhinja. "