Dobrodošli na prvem forumu o Vampirski Akademiji. Si želiš postati del tega izjemnega sveta, se vživeti v vlogo moroja, strigoja, dampirja ali navadnega človeka? Potem je to pravi kraj zate. Svet krvi in poželenja te pričakuje!

Join the forum, it's quick and easy

Dobrodošli na prvem forumu o Vampirski Akademiji. Si želiš postati del tega izjemnega sveta, se vživeti v vlogo moroja, strigoja, dampirja ali navadnega človeka? Potem je to pravi kraj zate. Svet krvi in poželenja te pričakuje!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Welcome on VA!
Šolsko leto se je zaključilo, izpiti so se opravili. Vendar zaradi varnosti nihče ne more domov. Vodstvo šole se je skupaj z dvorom zato odločilo, da bodo dijaki počitnice preživeli kar na šoli. Pravila bomo manj stroga, veliko več bo zabav in celo nekaj obiskov dvora. Prav tako pa bo za tiste, ki se bodo res grozno dolgočasili, profesorji opravljali tudi ure različnih predmetov. Alethea Dhalia Conta Untitled-6dc

Team who bites!
Alethea Dhalia Conta 15zps665c94a0 Alethea Dhalia Conta 01z Alethea Dhalia Conta Tunaa

Alethea Dhalia Conta

2 posters

Go down

Alethea Dhalia Conta Empty Alethea Dhalia Conta

Objavlja by Alethea Conta Ned Maj 12, 2013 5:47 pm

Alethea Dhalia Conta Tumblr_mdavqalLYg1rg6jylo1_500
CELOTNO IME: Alethea Dhalia Conta
RASA: moroj
STAROST: 17
LETNIK AKADEMIJE: 3.
ROJSTNI KRAJ: Sofia, Bolgarija
STATUS: učenec
FACE CLAIM: Barbara Palvin
ELEMENT: zrak
HOBIJI: branje, risanje,
VIDEZ: Alethea je od nekdaj bila dekle, ki na hodniku za sabo povleče vrsto tuijih pogledov, pa čeprav tega ni sama izbrala. Ima dolge, rahlo nakodrane in svilnato mehke rjave lase, ljubek in zapeljiv obraz ter postavo za katero bi nekatera dekleta ubijala, saj ima za morojko sicer nenavadno veliko oblin, nad katerimi je sline cedil že marsikateri fant. Ampak sama sebe rjavolaska ne vidi v taki luči, temveč venomer na sebi najde to ali ono pomanjkljivost.
ZNAČAJ & ZGODOVINA:
Tristan Conta, oče; Oh ja, spominjam se kako je prijokala na svet. Majhno dekletce z velikimi očmi. Takoj te je osvojila. Nihče se ji ni mogel upreti. Obožeeval sem jo in hitro pozabil na željo, da bi dobil za potomca še enega fanta. Saj sem imel dovolj njenega brata. Vse moči sem vložil v to, da bi jo vzgojil v popolno plemkinjo, kakor je od nje zahtevala usoda. In ni se upirala. Dokler je bila majhna.

Katerina Conta, mama; Alethea je bila od nekdaj nekaj posebnega, prav tako kot njeno ime. Tudi sama sem se trudila, da bi postala čim bolj ugledna dama, a se mi je venomer zdelo, da Tristan pretirava. Iz nje je želel izcimiti nemogoče in vse skupaj je bil razlog za njune prepire, takoj ko je postala večja. Značaj ima čisto njegov. Kar pomeni odločnost, nepredvidljivost, nedostopnost, a vseeno posebno eleganco naše družine. In verjemite da ni bilo dobro, ko sta si dva tako enaka značaja prišla navkriž. Mala je prava trma. Ampak zato sem jo tudi vpisala v šolo v Montano in ne v to v Sofii, ki je morda za kanček bolj ugledna. Ampak nekaj od življenja pa mora imeti, mar ne?

Marc Conta, brat; Alethea je kot vse druge kmalu osvojila tudi mene. In tam je prišel na površje tisit zaščitniški starejši brat, ki si je že pri ranih 8 prisegel, da jo bo varoval. Ampak prav tako kot mama sem vedel, da oče od nje zahteva preveč, sploh ker je ranvo tako trmasta kot on. Ko sva se sprla je vedno tako spretno vrtela tisti jezik, da mi je pobrala vse besede. Zares, vse je odvisno od tega kakšen vtis narediš nanjo. Žal mi je le, da sva se tik pred njenim odhodom sprla.

Kimberly Amarth., sošolka in najboljša prijateljica; Ja Alethea je svojevrstna osebnost, prav zares. Že odkar smo prišli na šolo je dobivala vso pozornost drugih, čeprav mislim, da si je ni vedno želela. Razumem jo, saj se ji v očeh vidi, da bi pa vsaj za kakšen trneutek rada bila sama. Drugače pa je samozavestna in odločna, ter stoji za svojimi načeli. Ni ji posebej mar za mnenja drugih. In čeprav mnogi zaradi njenega nabrušenega jezika dobijo povsem napačen vtis, vam povem da je odlična prijateljica in bi za svoje najbližje naredila vse. Le z očetom imata nekoliko napet odonos in pogovor o njem je zanjo tabu tema. Skoraj nič je ne spravi na tla. Razen nečesa. Obožuje zabave in že zdavnaj ni več devica, čeprav njen oče misli drugače. To je bil tudi razlog da je pred kratkim zanosila in prvič sme jo videla čisto strto. Ampak otroka se je znebila, čeprav ji je bilo hudo. To je tisto kar jo je v življenju verjetno najbolj zaznamovalo.

Aaron Lazar. bivši fant; Izjemna. Ničesar slabega ne morem reči o njej, četudi me je pustila. Ampak to je njen sloves. V življenju je tkao lai tako imela že vleiko fantov, kar je posledica njenega družabnega in seksi značaja, ki privablja druge kakor muhe na med. V nekem trneutku je lahko pred profesorjem največji angelček, ko pa ji obrneš hrbet vidiš samo še hudiča. Ampak prav to je tisto kar me je privabilo k njej.

Alethea, sama o sebi; Verjetno bo bolje da o tem povprašate ostale. Jaz sme pač jaz. Tipična Conta, odločna. z dvema obrazoma, ki jih znam dovolj psrento uporalbjati da okoli malega prsta ovijem kogarkoli. Zdaj pa je odločitev ali bost emoje lastnosti tolmačili kot slabe ali dobre, povsem vaša.

*upam da ni nič narobe, če sem zgodovino in značaj združila.*
Alethea Conta
Alethea Conta

Število prispevkov : 92

Nazaj na vrh Go down

Alethea Dhalia Conta Empty Re: Alethea Dhalia Conta

Objavlja by Julianne Price Ned Maj 12, 2013 5:55 pm

Alethea Dhalia Conta Untitled-1jhzu
Julianne Price
Julianne Price
A D M I N S
A D M I N S